Jump to content


Welcome to Nulled
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!


Photo

Posting threads is broken for me.


  • This topic is locked This topic is locked
Posting threads is broken for me.

#1
N3RoXArmy1

N3RoXArmy1
    Offline

    Veteran

  • vertices
  • Posts: 612
  • Joined: Aug 12, 2016
  • Reputation: 3
  • Likes: 55
  • Credits: 0
  • Leecher level:-453 453
Two years registered
I've been having this issue for ages. I had it first for posting in the premium sellers marketplace>services now somehow I have it everywhere. I reported this earlier when it was happening only for a specific section had few comments from some website staff then no solution was mentioned.

It's basically an issue where I can't access the advanced edit section when tryin to post, here are some screenshot:

Please Login or Register to see this Hidden Content



I think this is happening on my account only (this sounds autistic ik) no one is reporting this. I've tried on different PC's, tried on my VPS, different locations all has the same issue. Help pls

  • 0

giphy.gif


#2
N3RoXArmy1

N3RoXArmy1
    Offline

    Veteran

  • vertices
  • Posts: 612
  • Joined: Aug 12, 2016
  • Reputation: 3
  • Likes: 55
  • Credits: 0
  • Leecher level:-453 453
Two years registered
Bump anyone?

  • 0

giphy.gif


#3
ixanity

ixanity
    Online

    💔

  • Posts: 343
  • Joined: Apr 07, 2018
  • Reputation: 23
  • Likes: 26
  • Credits: 0
  • Leecher level:-145 145

try using firefox with javascript enabled ..


  • 0

image.png


#4
N3RoXArmy1

N3RoXArmy1
    Offline

    Veteran

  • vertices
  • Posts: 612
  • Joined: Aug 12, 2016
  • Reputation: 3
  • Likes: 55
  • Credits: 0
  • Leecher level:-453 453
Two years registered

try using firefox with javascript enabled ..


Not working

  • 0

giphy.gif


#5
ixanity

ixanity
    Online

    💔

  • Posts: 343
  • Joined: Apr 07, 2018
  • Reputation: 23
  • Likes: 26
  • Credits: 0
  • Leecher level:-145 145

Not working

 try making new account and check if its fixed .. if yes then ur acc is the problem


  • 0

image.png


#6
Lucas

Lucas
    Offline

    Your Friendly Nulled Admin

    [STAFF]
  • Posts: 4789
  • Joined: Apr 22, 2015
  • Reputation: 403
  • Likes: 1345
  • Credits: 367
  • Leecher level:-966 966

Three years registered

I've been having this issue for ages. I had it first for posting in the premium sellers marketplace>services now somehow I have it everywhere. I reported this earlier when it was happening only for a specific section had few comments from some website staff then no solution was mentioned.

It's basically an issue where I can't access the advanced edit section when tryin to post, here are some screenshot:

Please Login or Register to see this Hidden Content



I think this is happening on my account only (this sounds autistic ik) no one is reporting this. I've tried on different PC's, tried on my VPS, different locations all has the same issue. Help pls

Post anything, then you can edit it. The problem should be fixed. 


  • 0

MY ONLY DISCORD IS "LucasNulled#4981" with both L's. 

MY DISCORD ID IS ''347114496952762368''

ENABLE DEVELOPER OPTIONS BY GOING INTO SETTINGS, APPEARENCE, DEVELOPER OPTIONS.
THEN RIGHT CLICK ON MY DISCORD USERNAME AND COMPARE THE ID.

I WILL ALWAYS CONFIRM DEALS THROUGH NULLED PM BEFORE ASKING FOR PAYMENT.


DON'T SEND ME ANYTHING BEFORE I CONFIRM MY IDENTITY THROUGH A NULLED PM.

 

 

 



Users browsing this thread: