Jump to content


Welcome to Nulled
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!


Photo

How to run sqli dumper on rdp?


  • Please log in to reply
How to run sqli dumper on rdp?

#1
Rodowitch

Rodowitch
    Offline

    Veteran

  • Posts: 472
  • Joined: Mar 14, 2017
  • Reputation: 42
  • Likes: 100
  • Credits: 0
  • Leecher level:-777 777
One year registered

hey, I'd like to run sqli dumper v8.3 on my rdp with windows server 2012 r2 standard on it, but dumper doesn't open, there os just ann error ''runtime error 216 at 004036e2''
help plx :pepe:


  • 0

#2
pedritogueezy

pedritogueezy
    Offline

    Advanced Member

  • PipPipPipPip
  • Posts: 134
  • Joined: Dec 28, 2017
  • Reputation: 2
  • Likes: 0
  • Credits: 0
  • Leecher level:-7 7
Half year registered

same error when i try it, i usually work 8.5 but well, 8.3 is the best sqli v atm


  • 0

#3
SelenaGomez

SelenaGomez
    Online

    Expect the unexpected.

  • vertices
  • Posts: 2502
  • Joined: Sep 05, 2017
  • Reputation: 264
  • Likes: 1947
  • Credits: 0
  • Leecher level:-7402 7402

One year registered
just type your error on google and find a solution lol

  • 0

My only discord is: Diesel98#9625

 

I will never ask for your email / password, be sure you are talking with me.

PM only if necessary - no upgrades - problem with purchases - bans and suspensions.

 

Awards  | Statistics  | Forum Rules  |


#4
Rodowitch

Rodowitch
    Offline

    Veteran

  • Posts: 472
  • Joined: Mar 14, 2017
  • Reputation: 42
  • Likes: 100
  • Credits: 0
  • Leecher level:-777 777
One year registered

just type your error on google and find a solution lol

just typed and didnt lol
stop shitposting lol


  • 0

#5
fredo932

fredo932
    Offline

    Lurker

  • Pip
  • Posts: 6
  • Joined: Jan 02, 2018
  • Reputation: 0
  • Likes: 0
  • Credits: 0
  • Leecher level:-7 7
Half year registered

For me it's working i think it is the version of your fucking sqli


  • 0

#6
schulzjulian

schulzjulian
    Offline

    Advanced Member

  • vertices
  • Posts: 83
  • Joined: Dec 19, 2017
  • Reputation: 3
  • Likes: 2
  • Credits: 0
  • Leecher level:-40 40
Half year registered

Also getting this error


  • 0


Users browsing this thread: